Wie zijn wij?

In 1987 is de fundering van BO Motor Oil B.V. gelegd, Herman Put heeft Bladel Olie opgericht wat nu bekend staat als BO Motor Oil B.V.  De eerste productie vond plaats in zijn eigen schuur en in 1989 verhuisde de productie naar het eerste bedrijfspand. In deze tijd kon Herman al op de hulp van zijn zoons Bas en Jan-Bart rekenen. Een familie met een grote passie voor de motorsport.  

Het bedrijf groeide gestaag en verhuisde naar Middelbeers, de basis werd verbreed en het klantenbestand bleef zich uitbreiden. Vanwege de voortdurende groei in het bedrijf hebben de broers Bas en Jan-Bart besloten om het bedrijf van hun vader Herman over te nemen. Dankzij de bekendheid van de producten van BO Motor Oil B.V. was het volgende hoofdstuk, de internationale markt.  

Met behulp van deze prachtige basis door Herman, hebben Bas en Jan-Bart hard gewerkt aan het opbouwen van een betrouwbaar oliemerk, dat inmiddels een bekende naam is geworden in de wereld van de tweewielersport. Sinds 2011 was BO Motor Oil B.V. weer terug gevestigd in Bladel, inmiddels zijn we daar uit ons jasje gegroeid en hebben we onze volgende stap genomen. Vanaf 2023 zijn we gevestigd in Reusel en blijven we werken aan de verdere ontwikkeling van ons groeiende merk en het voortzetten van onze passie in de oliemarkt. Onze nieuwe locatie in Reusel stelt ons in staat om klanten nog beter van dienst te zijn en onze activiteiten verder uit te kunnen breiden.