« DESINFECT70

Gepubliceerd op 30-04-2020

Het verhaal achter DESINFECT70

DESINFECT70 is een samenwerking tussen Van Ham Tenten & Podia en BO Motor Oil.  Als ontwikkelaar en producent van olie-, smeer-, en reinigingsmiddelen ten behoeve van de professionele markt heeft BO Motor Oil  jarenlang ervaring in het ontwikkelen, produceren en leveren van professionele- en hygiënische reinigingsmiddelen. Van Ham Tenten & Podia is een van de grootste leveranciers van tenten en podia op meer dan 850 evenementen per jaar in de Benelux.

Een logische combinatie dus….

Voor een buitenstaander wellicht niet, maar voor ons des te meer. Door de uitbraak van het Corona-virus is de vraag naar professionele en effectieve sprays voor het hygiënisch reinigen van met name handen (en harde oppervlakten) enorm toegenomen. Iets wat Martijn van den Broek enorm bezighield. Want naast het feit dat hij leiding geeft aan een van de grootste bedrijven op het gebied van verhuur van Tenten & Podia in de Benelux, heeft hij een achtergrond als afgestudeerd farmaceutisch vakman en een berg aan ervaring in de levensmiddelenindustrie. Binnen BO Motor Oil waren ook Bas en Jan-Bart Put op zoek naar de mogelijkheid om kansen te creëren op het gebied van desinfecterende middelen. Er werden namelijk al desinfecterende producten aangeboden aan de bestaande klantenkring (groothandel en industrie).  Gebrek aan fysieke ruimte en onvoldoende mankracht maakte het lastig om dat idee te verwezenlijken.

Doordat Van Ham Tenten & Podia net een nieuw bedrijfspand heeft betrokken met voldoende fysieke ruimte en over voldoende  mankracht beschikt lag een samenwerking 'op de loer'.  Door de krachten te bundelen en een joint-venture aan te gaan is er sprake van een échte samenwerking, die het mogelijk heeft gemaakt om in een aantal weken een nieuwe productielijn operationeel te maken, speciaal voor de productie van DESINFECT70.

Nieuwsgierig geworden? Kijk dan op www.DESINFECT70.nl of bezoek DESINFECT70 op LinkedIn, FaceBook of Instagram.